М'ясорубка Everest TC 12U (380)
М'ясорубка, корпус — полірований алюміній, ножі та решітки 1/2 угер — нерж.сталь, редуктор у олійній ванні, 380 В, продуктивність — 140 кг/год Країна-виробник: Італія
Опис м'ясорубки Everest TC 12U (380):
М'ясорубка Everest TC 12U (380) настільного типу, під'єднання до джерела трифазної напруги, ідеально підходить для подрібнення всіх видів м'яса. Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок. Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений із полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виготовлені з харчової неіржавкої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок до продуктів. Різальний блок із половинним угором (шнек, ножі 1/2 угору, решітки R/70 і D = 4,5 mm — ковкий чавун) від компанії Salvinox забезпечує ідеальне різання. Контактувальні з продуктами та змінні деталі легко розбираються для санітарної обробки. Постачається з вентильованим двигуном у корпусі з неіржавкої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм у олійній ванні. М'ясорубка виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних правил і стандартів безпеки. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год: 140
Різальний вузол: 1/2 Unger
Потужність, кВт: 0,75
Напруга, В: 380
Габарити, мм: 240х400х400
Вага, кг: 22
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Everest |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 29 030 ₴