М'ясорубка із системою Enterprise,
корпус — полірований алюміній,
ніж і решітка — неірж.сталь, шнек — чавун, редуктор у малий ванні,
220 В, продуктивність — 140 кг/год
Країна-виробник: Італія
Опис м'ясорубки Everest TC 12E (220):
Електрична м'ясорубка Everest TC 12E (220) настільного типу призначена для помелу будь-якого м'яса та отримання фаршу.
Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок.
Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок.
Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений із полірованого алюмінію.
Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виготовлені з харчової неіржавкої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок до продуктів.
Самозаточувальні ножі компанії Salvinox "Enterprise System" (шнек, ножі, решітка D = 6 mm) забезпечує ідеальне різання та довговічність.
Контактувальні з продуктами та змінні деталі легко розбираються для належного очищення.
Постачається з вентильованим двигуном у корпусі з неіржавкої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм у олійній ванні. Машина виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних правил і стандартів безпеки та попередження від нещасних випадків.
Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/год: 140
Різальний вузол: Enterprise
Потужність, кВт: 0,75
Напруга, В: 220
Габарити, мм: 240х400х400
Вага, кг: 22
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Everest |
- Ціна: 25 590 ₴