Кошик
706 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (95) 835-45-09
+380 (67) 812-14-16
+380 (99) 505-38-48
ТОВ "К О Л Д Х О Л О Д"
Кошик
Топ продаж -1%

М'ясорубка MG12 Premium GodFoood

10 560 

10 460 

  • В наявності
М'ясорубка MG12 Premium GodFoood
М'ясорубка MG12 Premium GodFooodВ наявності
10 560 10 460 
+380 (95) 835-45-09
  • +380 (67) 812-14-16
  • +380 (99) 505-38-48
+380 (95) 835-45-09
  • +380 (67) 812-14-16
  • +380 (99) 505-38-48
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

М'ясоруба GoodFood MG12E

Мотивний двигун з охолоджуючим вентилятором і захистом від перевантаження.

 

 Професійна м’ясорубка призначена для того, щоб працювати в громадських закладах харчування та торгівлі. Його використовують для подрібнення сирого м’яса і приготування котлетної маси. М’ясо виготовлене з нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний для гігієни, він стійкий до дії кислот і солі, а також до появи коррозії. М’ясоруба відрізняється простотою і компактністю, відповідає міжнародним стандартам безпеки і забезпечує високий рівень гігієни. У комплекті решітки 6ммм, 8ммм, два ножа і посадка для ковбаси.

 

Характерики:

 

  • Система Enterprise (1 ніж + 1 ґратка)
  • У комплекті дві решітки 6мммм, 8ммм, два ніжки і насадка для ковбаси з зовнішнім діаном. 20мм.
  • Швидкодія до 120 кг/год.
  • Корпус, горловина і шнек  З харчового нерж. сталь.
  • Діаметр горловини 58мм.
  • Мотивний двигун з охолоджуючим вентилятором.
  • Захист від перевантаження.
  • Двигун вентилований.
  • Сила 650 Вт.
  • Обмотка мотора - мідь.
  • Захист від стресу.
  • Швидкість 170 об/мин.
  • Нагальна основа, ґумові ніжки.
  • Функції реверсу немає.
  • Напруження: 220В/50Гц.
  • Габаритні розміри: 370х210 х 430  
  • - Вага: 23,5 кілограма.
  • Пакувальні розміри: 440x320x440
  • - Вага в упаковці: 25 кг.

 

 

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Перш ніж використовувати м’ясорубки, деталі, пов’язані з продуктами, очищають від пилу й мастила.
    Зйомні частини м'яса: шнек, peшeтку, нoж, зaгpyзoчну вмлянку мoжнo мити в пocyдoї мaшини.
    Корпус м'ясорубки прати вологою ганчіркою.



2. НЕ ПОЗВОЛЯЙТЕ М’ясорубку працювати надто довго.
    Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.



3) Щомісяця перевіряйте рівень олії у редукторі. (Пробка на верхній частині корпусу).



4) З'єднайте обладнання тільки до посадки.



5. ЗАПРЕЩЕНО М’ясорубку використовують для незадоволених товарів та продуктів на кості та шкірі.



6. Якщо вам потрібно проштовхнути м’ясо в горловину, обов’язково використовуйте пластиковий штучок.
    Невиконання цього наказу може призвести до травм

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникGood Food
Користувальницькі характеристики
Тип управлінняЕлектронно-механічне
Колір корпусуНержавіюча сталь
МатеріалНержавіюча сталь
Вид обладнанняМ'ясорубка стандартна
Сфера использованияХарчова промисловість
Тип встановлення обладнанняНастільний
Номінальна напруга220 В
Інформація для замовлення
  • Ціна: 10 460 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner